Series 60 Theme Studio

Series 60 Theme Studio Carbide.ui 3.4

Maak een nieuw design voor je S60 Symbian telefoon

Niet bijzonder
5

Wil je een persoonlijk tintje geven aan je mobiele telefoon? De Series 60 Theme Studio is Nokia's eigen software voor het creëren van een eigen design. Met de gratis software zet je bijvoorbeeld een andere foto of afbeelding als vaste achtergrond op je mobiel.

Series 60 Theme Studio biedt een hoop opties voor het aanpassen van je vormgeving. Door deze regenboog aan mogelijkheden moet je wel een beetje verstand hebben van de grootte van afbeeldingen en lettertypes. Alles moet namelijk wel passen op het kleine scherm en is een plaatje te groot dan regent het foutmeldingen. Gebruik dus van tevoren een fotobewerker als Adobe Photoshop of het kosteloze GIMP.

Helaas verloopt de installatie van de Series 60 Theme Studio niet helemaal lekker. Nokia staat niet bekend om haar fantastische programma's (wij vonden Nokia Multimedia Player ronduit armoedig) en de Series 60 Theme Studio vormt geen uitzondering. De software oogt onaf en had van ons wel wat meer oproepbare tips in huis mogen hebben. Gelukkig vind je een handleiding voor de software onder de Extra's in deze recensie.

Series 60 Theme Studio is een weinig indrukwekkende applicatie met een beroerde afwerking. Dankzij de handleiding bereik je uiteindelijk een en ander met het pakket, al kost het (te)veel tijd en moeite.

Meeste downloads Thema's voor symbian

Meer
Series 60 Theme Studio

Download

Series 60 Theme Studio Carbide.ui 3.4

Beoordelingen about Series 60 Theme Studio